Dé dag van dé liefde! 

Dat is een beetje op 14 februari, maar dat is, globaal gezien, maar een commerciële bedoening. Toch?

Dé dag van dé liefde is (voor mij) een huwelijk! Hoe mooi is dat? Een viering waarbij mooie woorden gezegd worden, waarbij traantjes weggepinkt worden, waarbij je twee stralende mensen vooraan ziet staan ... Zo romantisch ... (behalve als er zo'n saaie mens van de burgerlijke stand denkt dat hij de grappigste persoon ter wereld is. Dan zijn er misschien wel traantjes van het inhouden van je lach ...)

En dan daarna ... een receptie met alweer twee stralende mensen! Met een lekker drankje en een lekker hapje en een heleboel gezellige babbeltjes.

Of het feest! Natuurlijk zijn die twee stralende mensen er weer bij. Maar het is ook vaak een leuk weerzien met vrienden, familie en andere mensen die je niet zo vaak ziet. En ... je kunt dansen! Nog zo'n zalige bezigheid! Zonder benul van tijd, met misschien een glaasje teveel op, zonder schoenen vaak (die vliegen na een paar danspassen uit en worden vervangen door die slippers uit de auto of gewoon, door blote voeten). Zalig!

Maar naar zo'n feest ga je natuurlijk niet met lege handen! Je neemt een cadeautje mee of een cent, maar ook die kun je verstoppen in een leuk klein cadeautje. Dus ja, ook om naar een trouwfeest te gaan ben je bij mij aan het juiste adres!

En weet je ... het is ook heel leuk om in het cadeautje een verband te leggen met de huwelijksaankondiging. Je kunt hetzelfde lettertype gebruiken of een (detail van een) illustratie verwerken ...

Ik denk graag met je mee!

Liefs

Els

--x--

BINNENKORT KUN JE HIER BESTELLEN!

Winkelmandje

Je mandje is nog leeg ...
© 2019 - 2021 Gemaakt Met Liefde - Met Liefde Gemaakt | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel