Zakken en tassen. Daar kun je toch nooit teveel van hebben?! Zeker als je een beetje milieubewust bent. Want een plastic tasje vragen in de winkel is écht not done! Nee, je moet een katoenen tas bijhebben. Zo eentje die je makkelijk in je handtas kunt frommelen en uithaalt wanneer je het nodig hebt!

Heb jij tasjes genoeg? Dan koop je er gewoon toch voor een vriendin? Of voor je mama? Of ...

Maar ... voor welke gelegenheid geef je een zak of tas cadeau? Wel ...

Een vraagje -- Als jij op babybezoek gaat, voor wie neem je dan een cadeautje mee? Het antwoord is meestal: voor de baby. En soms: voor het broertje of zusje van die baby. Maar ... vergeten we dan niet iemand? Verdient de mama niet ook af en toe een cadeautje? Zij is toch diegene die 9 maand met dat baby'tje in de buik rondliep? Zij is toch diegene die die baby gebaard heeft? Zij zag toch ook af? Waarom geven we dan niet ook eens een cadeautje aan haar? Ik kan daarvoor zorgen! Met ... een totebag! Ze kan die overal mee naartoe nemen én je kunt er ook babyspullen in kwijt! Dus onrechtstreeks is het ook een cadeautje voor de baby zelf, toch?Laat ons massaal die mama's ook een cadeautje geven!

Mama's blij én ikke blij!

 

Ook een koffertje is een leuk cadeau. Zeker voor een kindje! 

Als er bijvoorbeeld een baby geboren wordt, staan er meestal een heleboel oma's, opa's, moekes, vakes, tantes, nichtjes, neven, buren, ... te springen om te komen babysitten of ... om een kamertje in hun huis vrij te maken voor dat kleine mensje! Veel mama's en papa's kijken na een tijdje ook wel uit naar een nachtje slaap. Dus, als zij én de baby er klaar voor zijn, gaat die baby wel eens logeren! En wat is er dan leuker dan een eigen koffertje om mee te nemen! Zo'n eigen koffertje ... Zalig! En ... het kan ook gewoon in het slaapkamertje thuis staan! Want het is nog mooi ook!

Maar ook op latere leeftijd kan je zo'n koffertje cadeau doen, bv. als een kleintje voor het eerst naar de creche of de kleuterschool gaat. Of als het gezin voor het eerst op reis gaat met hun kindje(s), of ...

 

Els

--x--

 

Sorteer op

Winkelmandje

Je mandje is nog leeg ...
© 2019 - 2022 Gemaakt Met Liefde - Met Liefde Gemaakt | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel