Een opbergbak? Een wat?

Maar ... het is een super handig cadeau. Echt waar!

Bijvoorbeeld voor een baby. Want ... bij een baby komen héél véél spulletjes kijken! Écht zot hoor! Verzorgingsspulletjes (vochtige doekjes, pampers, luierzalf, talkpoeder, wattenstaafjes, ...), een berg kleren! En die moet je toch altijd bij de hand hebben (je beseft niet hoeveel keer een baby per dag van kleren wisselt! Ah ja, want die spuwen, die k*kken en ga zo maar door!) Dan is een opbergbak kei-handig! Je zet die in de buurt van de verzorgingstafel met alle producten erin én er is plaats voor reserverompertjes. Voordeel: alles zit netjes weg! Extra voordeel: als de baby groot is, kun je de opbergbak gebruiken als speelgoedbak, als decoratie, als opberger voor alle leuke kaartjes die je kreeg, als doos vol 'eerste spulletjes', als ...

Maar ook voor bv. een huwelijk is het een leuk cadeau. Want het koppel krijgt ook veel felicitaties via kaartjes. En die willen de jonggehuwden houden. Maar waar leg je dat nu weer? Awel: in de opbergbak met daarop de afbeelding van op je huwelijksuitnodiging! 

Of ... iemand die je kent gaat alleen wonen en je wordt uitgenodigd voor de housewarming. Ook dan kun je perfect een (gepersonaliseerde) opbergbak cadeau geven, al dan niet gevuld met leuke spullen voor het huis. Achteraf kan de opbergbak gebruikt worden om bv. alle paperassen in te bewaren, om in de buurt van de voordeur te plaatsen zodat alle sleutels in de opbergbak kunnen, of in de badkamer, met allerlei lekker geurende producten of ... ga zo maar door!

Kortom: zo'n opbergbak is een meer dan ideaal cadeau!

Aanschaffen, die handel!

Els

--x--

 

Sorteer op

Winkelmandje

Je mandje is nog leeg ...
© 2019 - 2022 Gemaakt Met Liefde - Met Liefde Gemaakt | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel