Een cadeau kan ook heel eenvoudig gepersonaliseerd worden. Alleen een naam. Simpel, eenvoudig, maar wel alleszeggend natuurlijk! (Eventueel aangevuld met een klein figuurtje dat symbool staat voor de persoon in kwestie ...)

De naam kan geschreven worden zoals hij op het geboortekaartje of op de huwelijksuitnodiging staat, of in het handschrift van de persoon in kwestie. Heeft de persoon een 'bekende' naam, dan kan hij ook geschreven staan in de stijl van die beroemdheid (Ik denk bijvoorbeeld aan Frida, dan kan de naam geschreven worden zoals Frida Kahlo haar werken ondertekende ...) De naam kan ook in drukletters staan die opgevuld worden met figuurtjes die verwijzen naar de hobby van de persoon in kwestie (bijvoorbeeld bloemetjes als de persoon in kwestie van bloemen houdt, of katjes als het een kattenliefhebber is, ...)

Eindeloos veel mogelijkheden dus om ook van een naam iets heel speciaals te maken! En een extra voordeel als het een cadeau voor kinderen is: ze zullen hun spullen nog niet te snel kwijt spelen!

 

Sorteer op

Winkelmandje

Je mandje is nog leeg ...
© 2019 - 2024 Gemaakt Met Liefde - Met Liefde Gemaakt | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel